Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Mascații, cu pistoale în mâini, au panicat locatarii din zona Casei de Cultură ”Ne-am trezit cu niște civili, cu cagule, pe față”

ro

29 Apr, 2017 07:30 15035 Marime text
Ieri a fost o nouă acțiune de amploare a anchetatorilor, care însoțiți de mascați, cu pistoale în mâini, au blocat mai multe străzi din cartierul din imediata apropiere a Casei de Cultură, din Constanța.

Locatarii din zonă spun că s-au trezit cu ei urlând, ”Mâneile sus, poliția, culcat, culcat”, și asta în timp ce ei ba duceau gunoiul, ba erau cu copiii la plimbare sau pur și simplu veneau sau plecau după treburi diverse.

La câteva minute de la primele semnale, străzile au fost ocupate efectiv de polițiști, de data asta chiar dacă erau civili aveau pe mașini însemnele Ministerului Afacerilor Interne.

Toți cei care au luat parte la nefericitul eveniment au auzit după aceea că ar fi vorba despre capturarea și destructurarea unei rețele de droguri și ca ar fi de fapt o continuare a acțiunii de acum două zile când doi tineri au fost capturați, chiar în stația de autobuz din fața casei de Cultură, de pe bulevardul
Alexandru Lăpușneannu.

Facem precizarea că nicio instituție a statului care are în competențe astfel de acțiuni nu a remis până acum vreun comunicat de presă în acest sens. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanta

Mai citește și 
/stiri/eveniment/imaginile-care-i-au-speriat-pe-cei-ce-se-aflau-in-statia-ratc-casa-de-cultura-flagrant-cu-pistoale-si-genunchi-pe-gat-actiune-bcco-galerie-foto-629627.html
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii