Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Horia Constantinescu, despre Comandamentul Litoral 2022 Vor exista acțiuni în comun cu toate structurile (VIDEO)

ro

17 Jun, 2022 17:53 1697 Marime text


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a demarat joi, 16 iunie, Comandamentul Litoral 2022, acțiunile de control continuând până pe data de 15 august 2022.

Vineri, 17 iunie, Horia Constantinescu, președintele ANPC a ajuns pe litoral, unde a susținut și o conferință de presă în stațiunea Mamaia.
 

„Vom verifica cazierul comercial al fiecăria dintre cei evaluați. Dacă lucrurile au încremenit în timp din perspectiva operatorului economic, cu siguranță vom aplica sancțiuni, fie ea și avertisment. O sancțiune, odată aplicată, poate conduce la suspendarea activității acesteia.

Nu ne dorim ca o parte dintre turiști să plece nemulțumiți de pe litoralul românesc spre alte țări”

„În primul rând, suntem mai mult decât deciși să transmitem un mesaj legat de cașcarabete, așa cum le numeam eu, ele pare că rezistă în continuare. Par o formă de ciuperci, apar după fiecare primăvară.

Litoralul se umple de comerț la tonetă fără să aibă măcar apă pentru a spăla bruma de ustensile. Suntem deciși să-i trimitem înapoi acasă (...)”, menționează acesta.


Comisarul a precizat că sunt prezenți comisari din țară și vor exista acțiuni în comun cu toate structurile. 

 

„Nu suntem o formă de propovăduire a actelor normative, ci suntem o autoritate de control. (...) Cea mai mare parte a operatorilor economici au obloanele trase (în luma mai - n.r.) cei care au stat de vorbă cu noi, au înțeles, nu au primit nicio sancțiune la acel moment.

Sunt prezenți comisari, din țară, 24 la nivelul județului Constanța, 8 la nivelul județului Tulcea.


Vom face acțiuni în comun cu toate structurile. vom avea și acțiuni punctuale”, a declarat Horia Constantinescu. 


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii