Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Firma de pază Total Private Guard Security SRL și-a schimbat sediul social

ro

31 May, 2023 12:06 1405 Marime text
 
  • Voicu Giuliano-Nicolae şi Voicu Melania, în calitate de asociaţi şi administratori, au hotărât mutarea sediului social în municipiul Constanţa, bd. I. C. Brătianu nr. 81, judeţul Constanţa.
  • Potrivit Termene.ro, Total Private Guard Security SRL a raportat 39 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 2 milioane lei, cu un profit de 676.177 lei, pentru anul 2022

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia prin care Total Private Guard Security - S.R.L. își schimbă sediul social.
 
Mai precis, asociații și administratorii, Voicu Giuliano-Nicolae şi Voicu Melania, în calitate de asociaţi şi administratori, au hotărât mutarea sediului social în municipiul Constanţa, bd. I. C. Brătianu nr. 81, judeţul Constanţa.
 
 
Totodată, se modifică durata mandatului de administrator pentru o perioadă de 50 de ani. În continuare societatea va fi administrată şi reprezentată în relaţiile cu terţii, de către Voicu Melania, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare. Se modifică durata de funcţionare a societăţii ca fiind „nedeterminată".
 
 
Potrivit Termene.ro, Total Private Guard Security SRL a raportat 39 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 2 milioane lei, cu un profit de 676.177 lei, pentru anul 2022. Firma este fondată în vara anului 2015. Fostul sediu social era pe strada Dezrobirii nr. 118, din Constanța, în urma modificării fiind acum pe bd. I.C. Brătianu nr. 81. Activitatea principală a companiei constă în „Activități de protecție și gardă”.
 
 
Conform aceleiași surse, Giuliano-Nicolae Voicu mai apare în firmele Total Recycling SRL, Bild Com Prest SRL, Ansor Center SRL, Melania Impex SRL, Total Private Guard SRL. Melania Voicu apare în firmele Total Recycling SRL, Total Kids Balance SRL, Voicu R. Melania PFa, Kids Kard Goo SRL, Melania Impex SRL, Osiris Securitel SA (cenzor).

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce firmă va asigura paza obiectivelor aflate în patrimoniu municipiului Mangalia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii