Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Total Private Guard Security SRL rămâne cu un singur asociat

ro

04 Feb, 2024 17:00 929 Marime text
  • Giuliano Nicolae Voicu este acum asociat unic și administrator al Total Private Guard Security SRL, după retragerea Melaniei Voicu.
Total Private Guard Security SRL Constanța este deținută acum exclusiv de Giuliano Nicolae Voicu, după ce Melania Voicu s-a retras din firmă.
 
Decizia a fost luată de asociații firmei pe 22 decembrie 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial al României nr. 444 din 29 ianuarie 2024.
 
Conform datelor oficiale, Melania Voicu și-a cesionat părțile sociale către Giuliano Nicolae Voicu, retrăgându-se, totodată, și din funcția de administrator, care a fost preluată, cu mandat de 50 de ani, tot de către Giuliano Voicu.
 
Despre Total Private Guard Security SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 februarie 2024, Total Private Guard Security SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul social în Constanța, pe bulevardul IC Brătianu, nr. 81 și se ocupă de activități de protecție și gardă.
 
Asociat unic și administrator este Giuliano Nicolae Voicu, al cărui nume se regăsește și în Ansor Center SRL, Bild Com Prest SRL, Melania Impex SRL, Total Private Guard SRL și Total Recycling SRL.
 
Potrivit termene.ro, compania nu figurează cu achiziții directe sau contracte publice.
 
În 2022, Total Private Guard Security SRL a declarat 39 de angajați, profit peste 675.000 de lei și cifra de afaceri peste 2,04 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații județul Constanța
Un SRL câștigă pentru al treilea an consecutiv paza obiectivelor aflate în patrimoniul municipiului Mangalia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii