Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore

ro

05 Mar, 2020 12:49 1559 Marime text

Poliţiştii rutieri din Constanţa au întocmit ieri mai multe dosare penale. În data de 4 martie, polițiștii rutieri din Constanţa au întocmit trei dosare penale pentru alcool şi lipsa deţinerii de permis auto.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 4 martie, în jurul orei 14.30,  polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Peștera, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la data de 4 martie, în jurul orei 17.00,  polițiști din cadrul Biroului Rutier  Medgidia au identificat un bărbat de 48 de ani, care a condus un autoturism,  pe strada Dezrobirii din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, transmite sursa citată.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia la data de 4 martie, în jurul orei 20.00,  au identificat un bărbat de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia,  fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sursă foto (cu rol ilustrativ) : Arhiva ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii