Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Cum arată locul de joacă de pe strada Adamclisi, în urma lucrărilor (galerie foto)

ro

14 May, 2020 13:18 1915 Marime text

Reamenajarea locurilor de joacă reprezintă o preocupare constantă a Primăriei Municipiului Constanța.
 
Unul dintre cele 25 de locuri de joacă amenajate anul trecut a fost cel de pe strada Adamclisi. Spațiul care se întinde pe 650 mp a fost schimbat radical.

A fost nevoie de lucrări ample pentru aducerea la nivel a terenului care avea o diferență de nivel de 2 m de la un capăt la celalalt. Amenajarea infrastructurii a continuat cu turnarea și compactarea unui strat de piatră, iar apoi au fost montate borduri și pavele de jur împrejurul spațiului de joacă.
 
Noul spațiu de joacă are atât echipamente de joacă, cât și de fitness. Copiii au acum la dispoziție grupuri modulare cu unul și două turnuri, tiroliană, panouri de jocuri, balansoare, jocuri pe arc și leagăne. Pentru siguranța celor mici a fost turnat un covor antitraumă, în 2 straturi, iar locul de joacă a fost împrejmuit cu un gard. Pentru părinți și bunici au fost montate bănci de odihnă și coșuri de gunoi.
 
Rugăm constănțenii să mențină curățenia în spațiile de joacă, iar dacă observă fapte antisociale să anunțe Direcția Generală Poliția Local la nr de telefon 0241.484205 sau 0799606142 (WhatsApp), precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial. 

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii