Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:56 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă lucrările în mai multe zone din oraș. Carosabil și trasee pietonale, în curs de reabilitare

ro

13 Sep, 2021 20:24 738 Marime text
  • Carosabil și trasee pietonale, în curs de reabilitare, în mai multe zone din oraș
În această săptămână, continuă procesul de modernizare a zone carosabile pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei.

Pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga, se reabilitează infrastructura trotuarelor cu borduri noi în timp ce suprafața pietonală este recondiționată cu pavele moderne.

Pe aleea Magnoliei din zona Dacia, se reabilitează partea carosabilă și se construiesc trasee pietonale.

Similar, pe aleea Lupeni, continuă lucrările de amenajare a căilor de acces către blocuri.

Infrastructura pietonală de pe strada Liliacului este în curs de modernizare. Pe tronsonul delimitat de străzile Progresului și Pandurului, se decapează trotuarele și se montează borduri noi.

Pe străzile Muscel, Scheia și aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac și pe străzile Camil Ressu și Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare, continuă investițiile în infrastructura rutieră.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Lucrările se extind în toate cartierele Constanței.

Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, se refac marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. În paralel, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii