Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Consiliul Local Castelu, acord cu firma care a întocmit devizul pentru bancomatul aruncat în aer la Pavilionul Expozițional (DOCUMENT)

ro

09 Jun, 2023 10:47 1123 Marime text


Consiliul Local al comunei Castelu, județul Constanța, achiziționează prin cumpărare directă de la ATC Architecture Expert „servicii proiectare D.T.A.C. și P.Th la Școala Gimnazială Iuliu Valaori din Nisipari PNRR C10”.
 
Aceste servicii vizează creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice la Școala Gimnazială Iuliu Valaori din Nisipari prin PNRR C10.
 
Costul achiziției este estimat la 50.000 de lei.
 
Anunțul a fost publicat în data de 9 iunie.
 

Despre ATC Architecture Expert

 
Atc Architecture Expert SRL a fost fondată în 2019, are sediul social în Lumina, județul Constanța, pe strada Năvodari nr. 86, după cum se arată pe termene.ro. Obiectul de activitate este „activități de arhitectură”, potrivit sursei.
 
În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri egală cu 813.899 de lei, un profit de 477.954 de lei și 3 angajați.
 
Firma este condusă de Laura – Cristina Mustafa, care apare și în C.L.S. 2 Architecture SRL.
 
Ea deține și funcția de administrator în ATC Architecture Expert SRL, precum și în Conel Sol Expert SRL.
 
Potrivit termene.ro, firma are îcnheiate două contracte publice, cu DGAPSC Constanța și Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța.
 

Firma a întocmit devizul pentru bancomatul aruncat în aer la Pavilion 

 
ATC Architecture Expert SRL este firma care a întocmit devizul înregistrat la Consiliul Județean Constanța sub nr. 6875/22.02.2023, privind bancomatul aruncat în aer la Pavilionul Expozițional Constanța.
 
Potrivit devizului, a rezultat un prejudiciu de aproximativ 15.000 de euro, acesta având caracter estimativ, reprezentând valoarea daunelor materiale provocate clădirii Pavilionului Expozițional Constanța.
 
Reamintim că în luna noiembrie a anului 2022, două persoane, bărbat și femeie, au fost prinși în flagrant de către organele de poliție după distrugerea prin explozie a aparatului tip ATM instalat pe peretele exterior al clădirii situate pe Bulevardul Mamaia nr. 331A.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Valoarea prejudiciului este de aproximativ 15.000 de euro Consiliul Județean Constanța se constituie parte civilă în dosarul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! (DOCUMENT)

IPJ Constanța, lovitură de maestru în cazul bancomatului de la Pavilionul Expozițional! Cum au fost prinși principalii suspecți (VIDEO)

UPDATE Atac la bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța. Aparatul, distrus într-o explozie. Incredibil cine sunt principalii suspecți (GALERIE FOTO+VIDEO)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii