Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Atac la bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Constanța. Aparatul, distrus într-o explozie. Incredibil cine sunt principalii suspecți (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

29 Nov, 2022 08:24 4707 Marime text
Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au fost anunțați în această dimineață că bancomatul instalat la Pavilionul expozițional din Constanța a fost ținta hoților. 

Mai exact suspecții ar fi aruncat în aer bancomatul. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. 

Potrivit unor surse, principalii suspecți din acest caz ar fi bărbatul și femeia care în urmă cu aproximativ o săptămână au aruncat în aer bancomatul din comuna Castelu din județul Constanța. 

Cei doi erau supravegheați de polițiști. 

UPDATE: 

Incidentul a avut loc în jurul orei 3:30. Bancomatul a fost aruncat în aer.

Potrivit unor surse suspecții au fost prinși la câteva minute după atac.

Au fost conduși la audieri.

Din primele informații suspecții au aproximativ 50 de ani.
 
După atacul de la Castelu suspecții erau sub supraveghere pentru a se aduna mai multe probe. 

UPDATE: 

Potrivit reprezentanților CJ Constanța în urma atacului nu au fost victime. Doar o pisică ar fi decedat din cauza exploziei. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța 

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. 

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

UPDATE: 3

Cei doi suspecți sunt din județul Constanța.

Nu se află la primele fapte de acest gen. Prin același mod de operare, aruncarea in aer a bancomatelor, au acționat până în urma cu un an, in Italia.

UPDATE: Oficial de la CJ Constanța 

Direcția de Pază județului Constanța asigură securitatea Pavilionul Expozițional Constanța cu trei posturi de pază, formată din personal nepurtător de armament. În interiorul obiectivului, cele trei posturi sunt dispuse la fiecare intrare a pavilionului. Bancomatul asupra căruia au acționat hoții se află la intrarea principală, dinspre bulevardul Mamaia. În jurul orei 3:35, angajatul Direcției de Pază, care asigura paza intrării principale, a auzit explozia după care a ieșit afară. Acesta a fost momentul în care persoane necunoscute aflate în fata obiectivului au fugit. Angajatul, conform procedurilor de lucru, a anunțat poliția, ulterior chemând în sprijin și echipajul de intervenție al direcției. Aceștia au ajuns la obiectiv în mai puțin de 3 minute, ulterior a ajuns și primul echipaj de poliție.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii