Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Biciclist de 22 de ani, prins băut după ce a intrat într-un autoturism parcat

ro

15 Jul, 2020 14:05 1572 Marime text

 
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Constanța, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, de 22 de ani, care se deplasa cu o bicicletă pe strada Ion Rațiu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Biciclistul a fost implicat într-un accident rutier, acesta intrând în coliziune cu un autoturism care se afla parcat regulamentar, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală ușoară a sa. 

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii