Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Avarie RAJA la intersecția străzilor Ștefăniță Vodă cu Badea Cârțan!

ro

13 Jun, 2023 20:09 1036 Marime text
foto: PexelsEchipele RAJA intervin astăzi - 13 iunie 2023, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de la intersecția străzilor Ștefăniță Vodă cu Badea Cârțan, din municipiul Constanța pentru remedierea unei avarii.

Potrivit SC RAJA SA, pentru executarea lucrărilor de intervenție în siguranță, având în vedere debitul mare de apă, a fost necesară reducerea presiunii pe instalație. De aceea, în intervalul orar 17.15 - 24.00, se va furniza apă cu presiune scăzută către consumatorii de pe străzile Badea Cârțan, Tulcei, Murelor, dar și celor de pe străzile adiacente.

„În acest timp, la etajele superioare, în funcție de consumul din zonă, s-ar putea înregistra lipsa totală a apei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“ - au precizta reprezentanții SC RAJA SA.

De asemenea, autobuzele liniei 44, pe sensul spre cap de linie ,,Galeriile Soveja", întorc la sensul giratoriu de la intersecția bd. Aurel Vlaicu cu str. Ștefăniță Vodă.

Devierea survine ca urmare a intervenției S.C. RAJA S.A la intersecția str. Ștefăniță Vodă cu str. Badea Cârțan. 

Citește și: 

Trafic restricționat în zona Casa de Cultură din Constanța din cauza unei avarii majore pe conducta magistrală (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii