Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:56 23 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Acțiuni pentru limitarea răspândirii COVID-19. Ce amenzi au aplicat polițiștii

ro

27 Nov, 2020 13:37 833 Marime text
  • Polițiștii constănțeni derulează acțiuni de verificare a măsurilor anti COVID-19.
  • Amenzi în valoare de 22.300 de lei, în ultimele 24 de ore.

Având în vedere instituirea măsurii carantinei  zonale în municipiul Constanţa, timp de două săptămâni, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 1.253 de persoane și 851 de autovehicule şi au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 22.300 de lei.

 Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin reorientarea dispozitivelor fixe în dispozitive mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Scopul desfășurării acestor acțiuni este de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și, cu sprijinul cetățenilor, sperăm ca la sfârșitul perioadei de două săptămâni acesta să fie îndeplinit.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii