Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local USR, Mihai Ochiuleț „Am obținut aprobarea CA al CSM Constanța pentru demararea studiilor aferente edificării a trei săli de sport și a unui bazin didactic de înot“

ro

20 Jan, 2024 09:22 640 Marime text
foto: Facebook/Mihai OchiulețConsilierul local USR, Mihai Ochiuleț a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că a reușit să obțină aprobarea Consiliului de Administrație al CSM Constanța pentru demararea studiilor aferente edificării a trei săli de sport și a unui bazin didactic de înot. 

„O veste bună la început de an: astăzi am reușit să obțin aprobarea Consiliului de Administrație al CSM Constanța pentru demararea studiilor aferente edificării a trei săli de sport și a unui bazin didactic de înot.

Este vorba despre alocarea sumei de 200.000 de lei, iar cele patru proiecte se înscriu între prioritățile mandatului meu de consilier local. Mă bucur să văd că, într-un final, acestea prind viață!

Sper ca studiile să fie finalizate cât mai curând iar până la sfârșitul acestui an să avem lucrările cel puțin demarate. Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles necesitatea acestei investiții în infrastructura sportivă a orașului nostru, investiție a cărei derulare și finalizare o voi monitoriza atent.

Constanța poate și merită mai mult!“ - a menționat consilierul local USR, Mihai Ochiuleț. 

Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaConsilierul local USR, Mihai Ochiuleț, a obținut venituri din pariuri sportive și jocuri de noroc (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii