Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congres PMP Traian Băsescu se retrage de la conducerea partidului. Noua structură a PMP se votează astăzi. Cine candidează de la Constanța

ro

16 Jun, 2018 13:03 2895 Marime text
Președintele PMP, Traian Băsescu, va preda astăzi ştafeta la conducerea partidului, la congresul PMP de la Parlament. Traian Băsescu va rămâne totuși preşedintele de onoare, membru şi senator din partea PMP.

Actualul preşedinte executiv, Eugen Tomac, candidează pentru funcţia de preşedinte în locul lui Traian Băsescu. Organizaţia judeţeană PMP Constanţa a votat în unanimitate susţinerea moţiunii lui Eugen Tomac.

Alte 14 locuri sunt destinate funcţiilor de secretari executivi, opt locuri sunt pentru funcţiile de vicepreşedinţi, trei locuri pentru secretarii generali adjuncţi şi câte un loc pentru preşedinte, preşedinte executiv, secretar general şi trezorier.

Mai mult, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Claudiu Palaz, a anunţat că îşi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PMP : „Am experienţă în administraţie de aproape 20 de ani şi sunt convins că îmi voi îndeplini cu responsabilitate sarcinile ce revin acestei funcţii“, a declarat liderul PMP Constanţa.

Funcţiile de vicepreşedinţi sunt repartizate pe zonele Nord-Est, Sud-Est, Sud, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest, Transilvania şi Bucureşti- lfov.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii