Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congres PMP în luna iunie Claudiu Palaz candidează pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali

ro

11 Jun, 2018 00:00 2163 Marime text
Organizaţia judeţeană PMP Constanţa a votat în unanimitate susţinerea moţiunii lui Eugen Tomac la congresul Partidului Mişcarea Populară, care va avea loc în data de 16 iunie 2018, pentru funcţia de preşedinte al PMP.
 
„Cred în Eugen Tomac şi în capacitatea lui de a motiva PMP pentru următoarele bătălii electorale. Este cel în care preşedintele Traian Băsescu are încredere deplină. Este cel care a făcut sacrificii multiple pentru interesele partidului, comparativ cu noi, ceilalţi din PMP, punând interesele de partid mai presus decât interesele personale, aşa cum ne-a învăţat preşedintele Traian Băsescu. Sunt convins că voi face echipă cu Eugen Tomac, iar acesta se poate baza pe organizaţia PMP Constanţa“, a declarat Claudiu Palaz, preşedinte PMP Constanţa.
 
Totodată, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Claudiu Palaz, a anunţat că îşi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PMP. „Am experienţă în administraţie de aproape 20 de ani şi sunt convins că îmi voi îndeplini cu responsabilitate sarcinile ce revin acestei funcţii“, a conchis liderul PMP Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii