Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul Muzeeal de Științe ale Naturii Constanța cumpără servicii de interpretariat româno-bulgară

ro

10 Jan, 2022 00:00 1208 Marime text
  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța plătește 43.200 lei pentru servicii de interpretariat româno-bulgară
  • Contractul a fost încheiat în cadrul proiectului UNIMIS, care urmărește valorificarea potențialului turistic al regiunii prin diversificarea ofertei turistice din regiunea transfrontalieră, axându-se pe turismul științific
  • Ofertant pentru serviciile de interpret limba bulgară este societatea Hino Trans Invest cu sediul social în localitatea Negru Vodă, județul Constanța
 

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța plătește 43.200 lei pentru servicii de interpretariat româna-bulgară, potrivit e-licitatie.ro în cadrul proiectului UNIMIS, care urmărește valorificarea potențialului turistic al regiunii (atât naturale cât și culturale), prin diversificarea ofertei turistice din regiunea transfrontalieră, axându-se pe turismul științific.
 
Bugetul proiectului este de 1,473,253.99 euro, din care 1,252,265.87 euro.

Beneficiar Lider (BL): Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Beneficiar 2 (B2): Muzeul de Istorie Kavarna, Beneficiar 3 (B3): Academia Navală Mircea cel Bătrân și Beneficiar 4 (B4): Colegiul Național Mircea cel Bătrân.
 
Proiectul următește dezvoltarea a 3 produse turistice: tabere de astronomie, navigare după stele și origini, elaborarea strategiei de valorificare a patrimoniului natural și cultural prin restaurare (acolo unde este cazul) și promovare, înființarea unui centru de excelență care să ofere o imagine comună a regiunii Constanța-Dobrich pentru a atrage turiști și organizarea de evenimente de comunicare.
 
Ofertant pentru serviciile de interpret limba bulgară este societatea Hino Trans Invest cu sediul social în localitatea Negru Vodă, județul Constanța.
 
Firma a mai prestat servicii în domeniul traducerilor și interpretărilor și în alte proiecte cu finanțare europeană, derulate de primăria Topalu, Consiliul local Cumpăna, primăria Lipnița sau Caravana de sănătate și educație, prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

După o serie de contestații, contractul de achiziție al Planetariului hybrid 4K pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost atribuit
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii