Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:39 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După o serie de contestații, contractul de achiziție al Planetariului hybrid 4K pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a fost atribuit

ro

18 Aug, 2021 00:00 1763 Marime text

  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a atribuit contractul pentru achiziția de Planetariu hybrid 4K
  • Valoarea totală fără TVA este de 735.390 euro
  • Contractul a revenit societății Sky Professionals cu sediul social în București
  • În aprilie 2021, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie împotriva rezultatului procedurii de atribuire, comunicat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a atribuit contractul pentru achiziția de Planetariu hybrid 4K și filme documentare fulldome în cadrul proiectului: ”A joint opened window to the universe mysteries ".

Valoarea totală fără TVA este de 735.390 euro.

Contractul a revenit societății Sky Professionals cu sediul social în București, strada Ion Țuculescu, Nr. 36, Sector 3.
 
Despre Sky Professionals SRL
 
Societatea îi are ca asociați pe Nicoleta Brașov care deține 10% din acțiuni și pe Octavian Dragoș Brașov care deține 90% din acțiuni și deține și calitatea de administrator.

Firma a fost înființată în 2015 iar în anul fiscal 2020 a raportat o cifră de afaceri de 398.502 lei și un profit de 6.275 lei.

Potrivit www.confidas.ro, societatea care are ca obiect de activitate - activităţi recreative şi distractive, nu înregistrează datorii la ANAF.

Compania Sky Professionals  a încheiat 7 contracte de achiziții publice în valoare totală de 567.643 lei.

În Constanța, societatea a mai derulat în 2019 un contract în valoare de 227.300 lei cu Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. 
 
Vă reamintim, în aprilie 2021, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie împotriva rezultatului procedurii de atribuire, comunicat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța în cadrul licitației deschise, organizată în vederea încheierii contractului de achiziție publică, ce are ca obiect „Planetariu hybrid 4k și filme documentare fulldome în cadrul proiectului”.
CNSC a respins contestația formulată de Avitech Co SRL , în contradictoriu cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, ca nefondată și a admis, în parte, cererea de intervenție formulată de Sky Professionals SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Achiziția planetariului 4k de către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, în fața magistraților de la Curtea de Apel

Achiziția planetariului hybrid 4k de către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, contestat la CNSC

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii