Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania fondată de Mazăre, Nicușor și antreprenorul Secărea a pus bazele unei noi firme pe piața imobiliară

ro

25 Sep, 2021 00:00 3188 Marime text
  • Firma Rentoor Entreprise SRL are sediul în Constanța, pe strada Timișanei nr. 34 și se ocupă cu „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
  • Compania este controlată de Silk Estate, firmă fondată de Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și George Secărea.
  • În prezent, cei trei continuă să fie acționari ai Silk Estate, potrivit Confidas.ro.
 
O nouă firmă își face loc pe piața imobiliară din Constanța! Este vorba despre Rentoor Entreprise SRL, controlată de compania fondată de Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și antreprenorul George Secărea – Silk Estate.
 
Firma a luat ființă la finele lunii august 2021, însă extrasul rezoluției de înființare a fost abia recent publicat în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit documentului oficial, firma Rentoor Entreprise SRL are sediul în Constanța, pe strada Timișanei nr. 34 și se ocupă cu „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Capitalul social este de 200 de lei, integral vărsat, iar fondator este firma Silk Estate, cu sediul în Constanța, pe aceeași stradă și la același număr cu noua societate.
 
Administratorul noii companii este Aura Daniela Beșliu.
 
Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 25 septembrie 2021, compania Silk Estate a fost fondată în 2013 și se ocupă, la rândul său, cu „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing“.
 
În acționariatul său se regăsesc Nelu Mirea (92,9%), compania Eurosantis (2,18%), George Secărea (2,1%), Nicușor Daniel Constantinescu (0,72%), compania KLD Services (0,72%), Radu Ștefan Mazăre (0,72%) și alți acționari (0,66%).
 
Aura Daniela Beșliu, administratorul noii firme controlate de Silk Estate, este, totodată, cenzorul acesteia din urmă, alături de Adrian Manea, Maria Neacșu și de cenzorul supleant Alexandra Gabriela Giurgea.
 
Administrator este, potrivit sursei citate, Septimiu Manuel Răduca.
 
În anul 2018, cu trei angajați, Silk Estate a avut o cifră de afaceri de 825.315 lei și un profit de 292.121 de lei.
 
În 2019, cu patru angajați, cifra de afaceri a fost 847.944 de lei, iar profitul a fost 266.662 de lei.
 
În 2020, numărul angajaților a fost trei, cifra de afaceri a fost 1.099.107 lei, iar profitul a fost 446.925 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Constănțeanul supărat
O femeie cere igienizarea terenului insalubru de pe strada Belvedere. Proprietarul, partener cu Mazăre și Constantinescu

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii