Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:15 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia de concurs pentru desemnarea directorului MINA Constanța, cazată la 3 stele

ro

08 May, 2021 00:00 1117 Marime text
 
  • Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de cazare pentru membrii comisiei pentru organizarea şi desfăşurarea concursului de proiecte de management de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa
  • Directorul interimar, Aurel Mototolea este singurul candidat care și-a depus dosarul de concurs
  • Termenul limită de depunere a ofertelor este  12.05.2021, ora 12:00
 
Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de cazare pentru membrii comisiei pentru organizarea şi desfăşurarea concursului de proiecte de management de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
Valoarea estimată este de 1.140lei fără TVA.

Serviciile vor fi prestate pentru 3 nopţi pentru 2 camere single, cu mic dejun inclus, în intervalul 16.05.2021-19.05.2021, de către unităţi de cazare de minim 3 stele.
Operatorii economici interesaţi pot solicita clarificări cu cel puţin 2 (două) zile lucrătoare înaintea termenului limită pentru depunerea ofertelor, prin formularea unei solicitări scrise pe adresa de e-mail licitatii@cjc.ro, iar răspunsul la solicitările de clarificări va fi postat în cuprinsul anunţului publicat pe site-ul autorităţii contractante.
Termenul limită de depunere a ofertelor este  12.05.2021, ora 12:00.
Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, Bd.Tomis,nr.51, Constanţa.
Vă reamintim, din decembrie 2020, director interimar al MINAC este Aurel Mototolea, absolvent al Facultății de Istorie și Științe Sociale din cadrul Universității ”Ovidius” din Constanța (1997) și doctor al Institutului de Istorie ”Nicolae Iorga” din București.
Mototolea este unul dintre arheologii care a efectuat cercetările pe șantierul deschis în lângă statuia ”Lupa Capitolina” din centrul vechi al Constanței Mototolea este membru al Archex și al Asociației Europene a Arheologilor cu sediul la Praga.
Precizăm că în această perioadă se derulează concursul de proiecte de management pentru Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Mototolea este singurul candidat care și-a depus dosarul de concurs.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Arheologul Aurel Mototolea, noul director interimar al MINAC

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii