Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul șef de poliție Sorina Vlangăr, noul inspector șef al IPJ Constanța! - „Vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete“ (VIDEO)

ro

29 Aug, 2023 18:41 2192 Marime text



Chestor principal de politie Benone-Marian Matei s-a aflat azi, 29 august 2023, la sediul IPJ Constanța, pentru prezentarea comisarului șef de poliție Mădălina-Sorina Vlangăr, noul inspector șef al IPJ Constanța!
 
În cadrul conferinței de presă, comisarul șef de poliție Mădălina-Sorina Vlangăr a ținut să mulțumească pentru încrederea pe care mi-a acordat-o, menționând că în această perioadă, împreună cu specialiștii din IGPR și cu specialiștii din IPJ Constanța „vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete“.
 

„Sunt comisar-șef de poliție Mădălina Vlangăr, sunt absolventă a Academiei de Poliție promoția anului 2000, am o experiență de 23 de ani în poliție. Este o carieră muncită, cum spunem noi, «de la talpă», am trecut prin diverse domenii în Poliția Română. Până ieri (nr., 28 august 2023), am îndeplinit atribuțiile de director al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională (nr., CCPI) și de astăzi mă aflu la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, unde am primit misiunea pe care o cunoașteți de la conducerea Poliției Române și conducerea Ministerului de Interne. Vreau să fiu sinceră cu dumneavoastră, nu dețin singură panaceul! Sunt aici să mă bazez pe experiența atât a experților din Poliția Română, cât și pe experiența colegilor de la IPJ Constanța. Aș dori să fiți conștienți de faptul că sunt mulți polițiști în Poliția Română dedicați, profesioniști, profesia de polițist este o profesie care se face cu vocație. Mulțumesc conducerii Poliției Române pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. În această perioadă, împreună cu specialiștii din IGPR și cu specialiștii din IPJ Constanța vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete. Nu vom neglija situația operativă. Prioritatea mea numărul 1 este siguranța cetățeanului și siguranța străzilor pe care circulă copiii noștri și ai polițiștilor “.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Galeria comandanților!
Iată cine a condus Poliţia Constanţa, din 1990 până în prezent. Mădălina Sorina Vlangăr, prima femeie care ocupă funcția de inspector șef

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii