Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:38 19 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Combustibili de înaltă calitate de la Petromidia Staţie de carburanţi modernizată, inaugurată la Chişinău de Rompetrol Moldova

ro

21 Jan, 2020 00:00 841 Marime text

KMG International, prin subsidiara Rompetrol Moldova, a finalizat recent modernizarea staţiei de carburanţi Rompetrol din Chişinău, strada Ginta Latină - o zonă importantă a capitalei.

 
Noul complex se întinde pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, iar clienţii Rompetrol au posibilitatea să-şi alimenteze automobilele folosind cele patru pompe, să beneficieze de serviciile unei spălătorii auto moderne, dar să se şi recreeze în zona bistro a staţiei de carburanţi.
 
„Staţia de carburanţi din sectorul Ciocana este una dintre cele mai mari şi cele mai moderne din ţară, fapt ce consolidează poziţia Rompetrol Moldova în regiune. Clienţii noştri vor găsi facilităţi de ultimă generaţie, servicii de calitate şi carburanţi de top aduşi din România, produşi de specialiştii Rompetrol. Vom continua în viitorul apropiat să extindem reţeaua de distribuţie a carburanţilor, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri din toată ţara”, a declarat Ascar Japarov, directorul general Rompetrol Moldova.
 
Noua staţie de carburanţi a fost modernizată urmând liniile generale de rebranding aplicate în cadrul Rompetrol. Staţia este complet integrată în conceptul Rompetrol, cu facilităţi şi servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obţinuţi la rafinăria Petromidia Năvodari.
 
Petromidia este cea mai mare rafinărie din România şi una dintre cele mai importante din zona Mării Negre. Principalul activ al KMG International în regiune asigură reţelelor de distribuţie din România, Republica Moldova, Georgia şi Bulgaria carburanţi de cea mai bună calitate, obţinuţi după reţete adaptate nevoilor pieţei de consum.
 
Totodată, în cadrul noului complex Rompetrol din Chişinău, a fost inaugurat şi un centru operaţional pentru colaborarea şi conlucrarea cu clienţii. Practic, persoanele fizice şi juridice pot încheia contracte de furnizare a combustibilului, dar şi a altor produse şi servicii în cel mai apropiat oficiu.
 
Rompetrol Moldova este unul din cei mai mari importatori de combustibil din Moldova, cu o cotă de 49,3% pe piaţa locală a carburanţilor. Compania face parte încă din 2002 din Grupul KMG International, deţinut de compania naţională de petrol şi gaze din Kazahstan, KazMunayGas. Rompetrol Moldova a creat peste 1.000 de locuri de muncă în cei 17 ani de existenţă pe piaţa locală. La ora actuală, compania operează o reţea alcătuită din 87 de staţii de carburanţi, răspândite în toată ţara.
 
Citeşte şi:
 
Carburant premium de iarnă, produs în premieră la rafinăria Petromidia ​


Activitatea operaţională a Rompetrol Rafinare SA, motorul creşterii vânzărilor de carburanţi

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii