Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a decis. Metalgan Company SRL va furniza mobilierul urban în municipiul Constanța

ro

15 Feb, 2021 00:00 1772 Marime text

  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la contestația formulată de către SC Belmar Prod SRL

  • Atribuirea contractului de furnizare de mobilier urban organizat de primăria Constanța a fost contestat

  • CNSC a decis să respingă, ca nefondată, contestația

 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la contestația formulată de către SC Belmar Prod SRL, împotriva comunicării rezultatului procedurii postată în SEAP, în data de 29.12.2020, de către municipiul Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de atribuire, prin licitație deschisă, derulată online, pe loturi, în vederea atribuirii contractului de furnizare având ca obiect „Achiziție și montare mobilier urban – Lot 1: Coșuri de gunoi, Lot 2: Bănci de odihnă, Lot 3: Bănci cu led și jardiniere de formă circulară”.

Belmar Prod SRL a solicitat Consiliului, pentru lotul nr. 1, următoarele: “anularea raportului procedurii nr. 198894/28.12.2020, publicat în SICAP în data de 29.12.2021; anularea comunicării rezultatului procedurii nr. 198883/28.12.2020, postată în SICAP în data de 29.12.2021; obligarea autorității contractante la reevaluarea documentelor de calificarea depuse de SC Belmar Prod SRL reevaluarea ofertei tehnice și a documentelor de calificare depuse de SC Metalgan Company SRL.
Pentru cele constatate, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să respingă, ca nefondată, contestația formulată de către SC Belmar Prod SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă municipiul Constanța. Obligatorie. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare, în conformitate cu dispozițiile art. 29 din Legea nr. 101/2016.

Citește și:

Licitația pentru achiziția de mobilier în municipiul Constanța, contestată. Ce a decis CNSC?

Cât costă investiţia pentru băncile, coşurile şi dispozitivele canine care se montează în municipiul Constanţa  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii