Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă investiţia pentru băncile, coşurile şi dispozitivele canine care se montează în municipiul Constanţa

ro

05 Oct, 2018 00:00 2515 Marime text

Primăria Municipiului Constanţa montează în aceste zile, în toate zonele din oraş, 3.000 de coşuri noi de gunoi, 1.000 de băncuţe şi 200 de dispozitive pentru deşeuri canine. Operaţiunea a început deja, prima oprire a fost făcută în parcul Tăbăcărie, unde angajaţii de la Serviciul Amenajări Urbane au instalat 100 de noi coşuri de gunoi şi 200 de bănci.
Noi băncuţe şi coşuri de gunoi vor fi montate şi în celelalte parcuri din oraş, pe aleile de promenadă, în staţiile RATC, dar şi în alte zone unde este necesar. Investiţia pentru bănci şi coşuri se ridică la peste 3,5 milioane de lei.

Pentru păstrarea curăţeniei în oraş, Primăria Municipiului Constanţa a achiziţionat şi 200 de dispozitive pentru deşeuri canine, în valoare de peste 370 de mii de lei. Acestea sunt dotate cu punguţe de unică folosinţă care pot fi utilizate, în mod gratuit, de către toţi proprietarii de câini care îşi plimbă animalele prin parcuri sau pe aleile de promenadă.

Primăria Municipiului Constanţa face apel către toţi locuitorii să păstreze în bune condiţii atât mobilierul urban, cât şi coşurile de gunoi şi dispozitivele pentru deşeuri canine.

Vă reamintim că societăţile Office Mex Concept şi Metalgan Company îşi împart contractele de milioane de lei pentru mobilierul urban din Constanţa, urmare a contractelor de furnizare, achiziţie şi montare mobilier urban - loturile 1-5 - încheiate de Primărie după ce, în luna aprilie a acestui an, municipalitatea a organizat o licitaţie publică.
 
Licitaţia s-a derulat pe mai multe loturi, după cum urmează: lot 1 - coşuri de gunoi, valoare estimată 1.786.150 de lei fără TVA, cantităţi - conform caietelor de sarcini; lot 2 - mobilier urban pentru zona centrală, valoare estimată - 800.450 de lei fără TVA; lot 3 - parcuri - valoare estimată - 1.745.900 de lei fără TVA; lot 4 - bănci de odihnă pentru staţiile RATC, valoare estimată - 131.500 de lei fără TVA şi lot 5 - mese ping-pong, valoare estimată - 30.440 de lei fără TVA.

Despre Metalgan Company SA 

Societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2012, cu sediul social în satul Milcoveni, comuna Corbu, judeţul Olt. Capitalul social este de 4.000 de lei. Asociatul unic şi administratorul societăţii este Iulia-Delena Ganea. Obiectul de activitate al firmei este fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice.

Despre Office Mex Concept SRL

Office Mex Concept SRL are sediul social în Bucureşti.Societatea a fost înregistrată în anul 2005 şi are ca principală activitate fabricarea de mobilă pentru birouri şi magazine. Asociaţi în firmă sunt Georgeta Scarlat şi Graţiela Florentina Manoliu. Administratorul societăţii este Graţiela Florentina Manoliu.

Citeşte şi:

Office Mex Concept şi Metalgan Company îşi împart contractele de milioane de lei pentru mobilierul urban din Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii