Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a anulat procedura de atribuire a lotului I în cadrul unei licitații organizate de Primăria Techirghiol

ro

08 Jan, 2023 12:36 1369 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 12/C2/3181 la contestația formulată de S. „GB INDCO” SRL, cu sediul în București, împotriva documentației de atribuire, emisă de Primăria orașului Techirghiol, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de atribuire, prin licitație deschisă, împărțită pe loturi, a contractului de achiziție publică având ca obiect „ achiziția și furnizarea echipamenteor  de protecție și a dispozitivelor medicale în cadrul proiectului consolidare capacității unităților de învățământ preuniversitar de stat în vederea gestionării virusului Sars -Cov-2.
 
Firma contestară a solicitat: anularea lotului 1 - „Echipamente de protecție medicala”, obligarea autorității contractante la modificarea
caietului de sarcini al lotului 1 în raport de cererile din prezenta contestație dar și suspendarea continuării procedurii lotului 1 al achiziției în temeiul art. 22 alin.(1) din Legea nr. 101/2016.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis în parte contestația formulată de S. „GB INDCO” SRL, în contradictoriu cu Primăria orașului Techirghiol, în calitate de autoritate contractantă, respectiv capătul de cerere principal, și anulează procedura de atribuire aferentă lotului 1, contestat.

CNSC respinge, ca rămas fără obiect, capătul de cerere subsidiar privind modificarea caietului de sarcini.

Decizia este obligatorie. Împotriva acesteia se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii