Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC organizeaza concurs pentru promovarea unor functionari

ro

01 Apr, 2010 03:28 1122 Marime text
În perioada 23 - 26 aprilie, autoritatea judeţeană organizează examene de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut pentru funcţionarii din două servicii, Serviciului de Informatizare - Direcţia Informatizare, Cooperare la Marea Neagră şi Managementul Calităţii dar şi a celor din cadrul Direcţiei de Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate, Organizare Evenimente şi Protocol.

Funcţionarii care vor participa la aceste examene trebui să-şi depună dosarele până pe 16 aprilie şi să îndeplinească o serie de condiţii. Printre acestea, ei trebuie să aibă cel puţin patru ani vechime în gradul profesional al funcţiei din care promovează, cel puţin doi ani vechime în treapta de salarizare în care avansează, să aibă cel puţin calificativul „bine" la evaluarea performanţelor în ultimii doi ani şi nici să fie înregistrat cu vreo sancţiune disciplinară.

Participanţii la concurs vor susţine pe 23 aprilie, începând cu ora 10.00, proba scrisă, urmată în 26 aprilie, tot de la aceeaşi oră, de interviu. Din comisia de concurs vor face parte şefa Serviciului de Informatică din cadrul CJC, Carmen Pedestru şi şefa serviciului resurse umane, salarizare, Carmen Comănici şi un reprezentant de la ANFP. Din comisia de soluţionare a eventualelor contestaţii care vor fi transmise, vor face parte Ionuţ Ţiţimeaua - şeful Serviciului de Administraţie Locală, Mihaela Boancă - consilier juridic şi un reprezentant ANFP.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii