Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cîţu, videoconferinţă cu prefecţii şi cu şefii DSP „Sunt dezamăgit că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate“ (video)

ro

09 Oct, 2021 15:33 1528 Marime text
  • Florin Cîţu se declară „dezamăgit” de numărul cadrelor medicale care s-au vaccinat anti-COVID, el subliniind că puterea exemplului este foarte importantă.
Astăzi, 09 octombrie, Florin Cîțu a participat la videoconferința cu prefecții, reprezentanții Direcțiilor de Sănătate Publică, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Florin Cîţu se declară „dezamăgit” de numărul cadrelor medicale care s-au vaccinat anti-COVID, el subliniind că puterea exemplului este foarte importantă.

„Sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate şi ar trebui să vedem ce facem cu aceasta. Este foarte important, pentru că de aici, puterea exemplului în această perioadă este foarte importantă”, a transmis Florin Cîţu sâmbătă după-amiază, la videoconferinţa cu prefecţii, reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Este nevoie de toţi şi de efortul tuturor ca să putem să trecem peste acest val patru

"Vreau să vă asigur că orice resurse aveţi nevoie în această perioadă, cereţi, doar spuneţi ce este nevoie! Ne vom mobiliza şi vom căuta ca să putem să facem faţă tuturor acestor probleme, dar trebuie să ne spuneţi exact ce aveţi nevoie.

Din nou, apreciem ceea ce faceţi în această perioadă şi este nevoie de toţi şi de efortul tuturor ca să putem să trecem peste acest val patru", a declarat Florin Cîţu, sâmbătă, la o videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

În ceea ce privește situaţia paturilor de ATI disponibile pentru pacienţii cu COVID-19, a precizat că este important ca România să ajungă la 2.000 astfel de paturi. El a făcut apel la personalul medical să accepte detaşările.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii