Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circ în Portul Tomis. O tânără a lăsat cu gura căscată toți trecătorii prin gesturile ei. A intervenit poliția

ro

04 Mar, 2017 19:43 14912 Marime text
Zeci de constănțeni  au asistat, astăzi, la scene cum rar se pot vedea pe faleza de la Cazino, la intrarea în Portul Tomis.

Acolo, o tânără nervoasă a făcut circ sub privirile trecătorilor, care nu au știut ce se întâmplă cu persoana respectivă.

Mai precis, tânăra a început să trântească ușile la mașină ca și cum autoturismul ar fi acuzat o defecțiune tehnică la momentul nepotrivit. A scris pe geamul din dreapta cu un ruj mesajul „Push me, please (Impinge-mă, te rog)” și a devenit recalcitrantă, spre stupefacția trecătorilor. 


Având în vedere modul în care s-a comportat tânăra, la fața locului a  fost chemat un echipaj al poliției, care a solicitat să se legimiteze și  a testat-o cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

Toate cele întâmplate au fost înregistrate de un trecător și transmise live pe Facebook, imaginile devenind, în scurt timp, foarte răspândite pe rețeaua de socializare. 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LAURENTIU 04 Mar, 2017 21:51 O FEMEIE ARE NECAZURI CU MASINA SI SE GASESC CATIVA COCALARI SA FILMEZE , SE OBSERVA DUPA LIMBAJ,