Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 03 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt cei doi constănțeni care se numără printre cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent sezonul 12

ro

07 May, 2022 09:56 2264 Marime text

Românii au talent, foto: Facebook/ Românii au talent
Avem un sezon #super12 Românii au talent!


Peste 300 de concurenți au urcat pe scena celui mai iubit show de divertisment și au visat să ajungă cât mai departe în competiție. Am ascultat voci superbe, am văzut dansuri spectaculoase și acrobații care ne-au ținut cu sufletul la gură. Ne-au impresionat numerele de magie și nu numai și ne-am bucurat de fiecare concurent talentat care a pășit pe scena Românii au talent. 

Unii dintre ei și-au asigurat un loc în semifinale în momentul în care un jurat a apăsat râvnitul Golden Buzz. 

Semifinaliștii din Constanța sunt Emanuel Ion și Elvis Asan.

Emanuel Ion, un adolescent de 15 ani din Nazarcea, Constanța a impresionat juriul Românii au talent cu o interpretare de excepție la orgă.

Tânărul, care este nevăzător din naștere a reușit să obținuă primul Golden Buz din această nouă ediție a misiunii, Andra fiin cea care i-a oferit șansa să ajungă direct în semifinala competiției. 

Emanuel le-a spus juraților că îi place să cânte la orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe.
Emanuel Ion , foto: Facebook/Romanii au Talent
La patru ani a primit o orgă de jucărie și fără să cunoască notele a început să cânte.  Tânărul a precizat că studiază la un liceu normal și, chiar dacă a fost necăjit de colegi, crede că acest lucru l-a călit și l-a maturizat.Familia lui este una numeroasă. Părinții lor au șase copii, el fiind singurul băiat.

Băiatul a precizat că tatăl său este pastor penticostal în Năvodari, iar în fiecare săptămână Emanuel cântă în biserică în fiecare săptămână. Elvis Asan  studiază la Seminarul Teologic din Constanța.

La 8 luni a fost abandonat în spital și luat de Protecția Copilului. În 2016 a fost botezat creștinește și de atunci a început să simtă chemarea. La 10 ani a descoperit muzica populară și a mers la cursuri la Palatul Copiilor. 

Până la 15 ani nu a avut acte. În 2015, un asistent social s-a dus cu familia lui Elvis la notar pentru a obține semnătura lor pentru acte. 
Elvis Asan, foto: Facebook/ Românii au talent
Atunci a văzut-o prima dată pe mama sa. Nu știa nimic despre ea. A întrebat-o de ce l-a lăsat, dar nu a primit răspuns. Nu știe cine e tatăl lui și nici nu vrea să audă. Îl învinovățeste pentru faptul că a fost abandonat. De mama i s-a făcut milă și i-a dus haine și lemne de foc. A descoperit că mai are încă 6 frați mai mici. Cel mai mic are 2 ani. 

A cântat în 2016 la primul său festival și a luat premiul de popularitate. A cântat cu Constantin Enceanu într-un concert după ce l-a contactat și i-a spus că este cel mai mare fan. Enceanu a acceptat și i-a dăruit o ie de-a sa. E cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată. Păstrează legătura, îi cere sfaturi cu muzica, iar Enceanu îi răspunde cu drag. 


Iată semifinaliștii Românii au talent 2022, sezonul 12


1. Alex Furman 

2. Gabriela Dincă 

3. Alex Dowis 

4. Raisa Radu 

5. Martina Meola 

6. Sandeep Kale 

7. Marius Mateș 

8. Ionela Marin 

9. DJ Hugo Arthur

10. Alexandra Croitoru 

11. Elvis Asan 

12. Zametheea

13. Mihail Kovali 

14. X-Treme Brothers 

15. Duo Gemini 

16. Eva Nicolescu

17. Raluca Răducanu 

18. Emanuel Ion 

19. Bianca Ciocîrlan 

20. Darius Mabda 

21. Ana Maria Mircea 

22. Bianca Mihalcea 

23. Aurel Niamțu 

24. Anamaria Buțurcă 

Sursa: romaniiautalent.protv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii