Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățean român cu permis de conducere fals depistat de către polițiștii de frontieră

ro

28 Aug, 2023 10:02 684 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: IPJ Tulcea
  • Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au descoperit un cetățean român care a prezentat un permis de conducere fals.
 
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au descoperit un cetățean român care a prezentat un permis de conducere fals, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
În data de 26 august 2023, în jurul orei 13:00, în zona localității Ostrov, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de un cetațean român, în vârstă de 49 ani.
         
Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit că permisul de conducere prezentat pentru control, eliberat de autortiățile din Spania, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond, acesta fiind fals.
 
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals și uz de fals, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Caz șocant în Delta Dunării! Cinci sturioni, descoperiți de polițiști în plasele braconierilor (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii