Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV achiziționează servicii de mentenanță pentru simulatoare (DOCUMENT)

ro

15 Mar, 2023 14:40 1354 Marime text

 
  • Valoarea contractului este de 393.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Smart Control SRL.
 
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de mentenanță simulatoare CERONAV Constanța: Simulator pentru misiuni complete de navigație, Simulator GMDSS (Global Maritime Distress and Safety Sistem), Simulator compartiment mașină și Simulator pentru operare mărfuri lichide în vrac și CERONAV Galați: Simulator pentru misiuni complete de navigație maritimă și ape interioare“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 28 februarie a.c. Valoarea contractului este de 393.000 lei, ofertant câștigător fiind firma Smart Control SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, serviciile de mentenanță se vor realiza pentru o perioadă de 12 luni de la data semnării contractului de ambele părți.
 
Serviciile privesc:
 
• Întreținere software simulatoare existente - repunere în funcțiune software, reparare software, asigurarea înlocuirii hardware convențional, prin reinstalarea software.
• Întreținere hardware specific simulatoare existente - verificare periodică și reparații/înlocuire, curățare.
• Suport tehnic simulatoare existente - furnizarea tuturor modificărilor software disponibile și remedierea deficiențelor conținute de sistemul instalat.  
 
În cadrul serviciilor vor fi incluse:
 
- Asistență on-line;
- Asistență prin telefon/fax/e-mail în timpul programului de lucru (orele 8.00-16.00);
- Service la sediul achizitorului, la cererea acestuia;
- Actualizarea software-ului (furnizarea tuturor modificărilor software disponibile și remedierea deficiențelor conținute de sistemul instalat);
- Mentenanța exercițiilor existente pentru toate tipurile de echipamente simulate;
- Mentenanța zonelor existente de navigație pentru ultimele versiuni ale producătorului simulatorului;
- Asigurarea asistenței tehnice sau înlocuirii în caz de defecțiune a modulelor hardware specifice simulatorului;
- Instruirea instructorilor cu noutățile introduse de mentenanță - asistență tehnica informatică a softului;
- Mentenanță la interval de 6 luni a (ex. tastaturilor integrate în consolă, mouse-urilor, timonă, telegraf, etc - demontare / curățare/înlocuire dacă e cazul).
 
Despre Smart Control SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 15 martie 2023, societatea Smart Control SRL a fost înființată în anul 2003, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei“.
 
Potrivit sursei citate, în Smart Control SRL asociați sunt Maven Business Consulting SRL (cu 72,5%) și Mihai Pătularu (cu 27,5%). Mihai Pătularu a activat în Pătularu Mihai Persoană Fizică Autorizată (în prezent radiată). 
 
Conform Confidas, în 2021 Smart Control SRL a avut o cifră de afaceri de 46.653.568 lei, un profit net de 6.947.453 lei și 17 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 19.589.057 lei, un profit net de 3.816.672 lei și 19 angajați.
 
Potrivit sursei menționate, Smart Control SRL a încheiat 67 contracte de achiziții publice în valoare totală de 30.985.060,75 lei.
 
Despre Maven Business Consulting SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 15 martie 2023, societatea Maven Business Consulting SRL fost înființată în anul 2020, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)“.
 
Potrivit sursei citate, în Maven Business Consulting SRL asociat unic este Răzvan Olteanu, care îndeplinește și calitatea de administrator. Acesta a fost și în Contractor Universal Business SRL București, Computer Universal Business - CUB SRL București și Olteanu Răzvan PF (toate radiate în prezent). 
 
Conform Confidas, în 2021 Maven Business Consulting SRL a avut o cifră de afaceri de 314.820 lei, un profit net de 305.068 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 93 lei și 0 angajați.
 
Potrivit sursei menționate, Maven Business Consulting SRL este fără contracte de achiziții publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Constanța
CERONAV achiziționează veste de salvare de tip aviatic (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii