Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02133 Constanţa (Direcția Hidrografică Maritimă) a bătut palma cu Smart Control SRL, din București! (DOCUMENT)

ro

11 Mar, 2024 12:53 845 Marime text
 
 
 
  • SC Smart Control SRL se ocupă de activități de consultanță în tehnologia informației și este controlată de asociații SC Maven Business Consulting SRL, cu 72,5%, și Pătularu Mihai, 27,5%.
 
Unitatea Militară 02133 din Constanţa (Direcția Hidrografică Maritimă), cu sediul pe strada Fulgerului, nr. 1, Constanta cumpără un sistem vizualizare și diseminare informații meteorologice!
 
Descrierea achiziției publice:
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede furnizare sistem de vizualizare și diseminare informații meteorologice conform caietului de sarcini și specificatiilor tehnice, anexate acestuia: Hardware: server - o bucată, stație de lucru – 2 bucăți UPS 3000 VA - 2 bucăți, Software: Pachet de bază – o bucată, Module decodare și vizualizare date – o bucată, module de aviație – o bucată, modul generare automată a produselor – o bucată și licență adițională – două bucăți.
 
Contractul în valoare de 1.241.125 de lei a fost atribuit companiei Smart Control SRL, din București.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 11 martie 2024, SC Smart Control SRL se ocupă de activități de consultanță în tehnologia informației și este controlată de asociații SC Maven Business Consulting SRL, cu 72,5%, și Pătularu Mihai, 27,5%.
 
Pătularu Mihai apare ca administrator.
 
Pătularu Mihai mai apare în Sandwich Gourmet SRL.
 
Maven Business Consulting SRL se ocupă de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client), are sediul în București, este controlată de Olteanu Răzvan, iar pentru anul 2022 a declarat o cifră de afaceri netă de 1.423.155 de lei și un profit net de 9.320.675 de lei.
 
 
Pentru anul 2022, cu 11 angajați, Smart Control SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 82.481.275 de lei și un profit net de 15.399.257 de lei.
 
 
Smart Control SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se numără: Serviciul de Ambulanță Județean Iași, Administrația Națională de Meteorologie RA, Autoritatea Naționala pentru Administrare si Reglementare în Comunicații, Ministerul Afacerilor Externe, Compania Națională Aeroporturi București SA, Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului, Agenția Domeniilor Statului, dar și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără simulatoare de realitate virtuală (VR) și realitate mixtă (MR)!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii