Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Smart Control SRL a semnat cu CERONAV. Ce va furniza agentul economic (document)

ro

18 Oct, 2019 00:00 1889 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) dorește să instaleze un software de mașini navale, în conformitate cu cerințele actuale ale Secțiunii A-I/12-Standarde generale de performantă pentru simulatoarele utilizate în instruire din Convenția STCW-95 cu amendamentele în vigoare pentru crearea unui nou modul de curs.
 
Smart Control SRL și-a adjudecat de la CERONAV contractul „Furnizare licențe (lotul 4 și lotul 5)“. 
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul nr. 212 / 30-09-2019 - „Lotul 5 - Software Storyline“ are o valoare atribuită de 6.623 de lei, iar contractul nr. 211 / 30-09-2019 – „Lot 4 - Software Engine Room Simulator ERS 5000“ are o valoare atribuită de  87.295 de lei.
 
Scopul folosirii acestui software este acela de a îmbunătăți programul de formare pentru toți cadeții, personalul departamentului mașini – ofițeri mecanici, ofițeri mecanici secunzi și șefi mecanici, sau personalul nebrevetat care face parte din cartul din sala mașini. De asemenea, scopul pregătirii în simulator este și de a reduce perioada de predare-primire de la bord, familiarizând navigatorii cu echipamentul întâlnit pe mare și menținându-i astfel la un nivel ridicat de profesionalism.
 
Obiectivul principal este de a asigura cadeților și personalului navigant maritim din compartimentul mașini o pregătire și o experiență de ultimă generație, recunoscute internațional, oferindu-le abilitățile și cunoștințele necesare pentru a îmbunătăți siguranța, eficiența și ecologizarea transportului mărfurilor pe apele maritime internaționale. De asemenea, CERONAV dorește să efectueze reînnoirea anuală a acestei licențe software ce are ca scop creșterea eficienței activității de prelucrare a diverselor materiale didactice sau de prezentare realizate de compartimentul IT; să efectueze reînnoirea anuală a acestei licențe software pentru crearea de materiale de curs și teste; conține arhiva de imagini, fonturi și animații cu licență plus instruire gratuită ofertă online de experți în cadrul webinarelor.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt: director general Ovidiu Sorin Cupșa; director general adjunct Emil Luca, director comercial Dan Pisică; director economic Claudia Gheorghe; șef Serviciu juridic și asistență managerială Nicolae - Iulian Trandafir; șef Birou Achiziții Publice Diana Andreea Zainea, șef Birou Construcții-Investiții Daniela Tagare, șef Serviciu Programe Europene și IMO Mihaela Vintilă, șef Serviciu Inginerie și Nave cu caracteristici speciale George Martinas.
 

Despre Smart Control SRL  

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înmatriculată în anul 2003 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 180.990 lei, integral vărsat, este compus din 18.099 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Pătularu Mihai, cu 27,5%, din capitalul social, şi Olteanu Camelia, cu 72,5% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei, este Pătularu Mihai.
 
În anul fiscal 2016, societatea a avut 34 de salariaţi, a înregistrat un profit de 251.884 lei şi o cifră de afaceri de 9.762.729 lei. De asemenea în anul fiscal 2017, firma cu 25 de salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 11.738.426 lei şi un profit de 378.419 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: profit de  766.145 lei, 21 de salariaţi şi cifră de afaceri de 19.868.137 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii