Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebritatile Nataliei Petrovici Michael Jackson, Tom&Jerry, Winny the Pooh, Morgan-ul lui Mazare (galerie foto)

ro

08 Jul, 2010 00:23 2371 Marime text

choco1.jpgÎn bistro-ul patiserie de pe Ecaterina Varga, „Chocolitious“, Natalia Petrovici realizează, de la sfârşitul anului trecut, adevărate opere de artă din pastă de zahăr.

De altfel, cadoul de anul trecut trimis de redacţia cotidianului nostru primarului Radu Mazăre - un Morgan în miniatură, asemenea automobilului pe care edilul îl deţine, a fost realizat tot de Natalia. A fost unul dintre cele mai grele torturi pe care le-a modelat, la care a lucrat nu mai puţin de patru zile. 

La patiseria sa, în tot acest răstimp, Natalia a realizat torturi de tot felul, atât pentru copii, dar şi pentru alte evenimente speciale. Recent a realizat unul dintre cele mai interesante, un portret al pop-star-ului Michael Jackson. „Am lucrat două zile la el să îl definitivez, câte opt ore pe zi. A fost un tort minuţios pentru că a trebuit să-i surprind chipul aşa cum era el în realitate“, ne-a declarat Natalia Petrovici. 

Tot ea ne-a spus că acesta este primul star pe care l-a modelat din pastă de zahăr, dar speră că nu va fi ultimul: „Nu am făcut încă un Brat Pitt, dar cine ştie, nu este târziu“. 

Pentru cei mai mici dintre degustătorii dulciurilor pregătite cu minuţiozitate, Natalia a realizat torturi cu personaje din desene animate ca Tom&Jerry, Winny the Pooth şi motanul Silvester Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, ştrumfii, Tinker Bell, dar şi multe, multe altele.   

Pentru galeria foto click aici .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii