Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:48 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce sumă oferă Primăria Constanța pentru serviciul de telefonie fixă și transmisie date prin fax

ro

27 Mar, 2020 00:00 931 Marime text

Primăria municipiului Constanța organizează achiziție publică pentru serviciul de telefonie fixă și transmisie date prin fax necesar municipalității.

Prestatorul va trebui sa dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum si faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie lizibilă ce poartă mențiunea conform cu originalul) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise in conformitate cu legislația aplicabilă în țara de rezidență, prin care se dovedește forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică(copie lizibila cu mențiunea conform cu originalul).

Oferta va fi întocmită în conformitate cu cerințele mai sus menționate, astfel încât informațiile din oferta depusă să permită identificarea cu ușurință a corespondenței cu toate cerințele și specificațiile din caietul de sarcini atașat prezentului anunț.

Valoarea estimată a contractului este de 66.000 lei fără TVA.
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta până la data de 01.04.2020. Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului - prețul cel mai scăzut.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii