Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce o sa faca Mazare cu Nemirschi?

ro

06 Oct, 2009 03:12 2605 Marime text

cap_3.jpgO dată cu plecarea la Bucureşti, fostul vice şi-a tăiat craca de sub picioare # Numit ministru, Nicolae Nemirschi a demisionat la acea vreme din funcţia de consilier local, cât şi din cea de viceprimar

Numit ministru al Mediului în decembrie anul trecut, fostul viceprimar Nicolae Nemirschi a fost, timp de aproape un an, băiat de Capitală.

nicolae_nemirschi_04.jpgDacă senatorii şi deputaţii plecaţi din Consiliul Local Municipal Constanţa au mai revenit, cu ocazia întâlnirilor lunare ale aleşilor locali, printre cei din rândul cărora au plecat, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre poreclitul Nemos, care a considerat că problemele urbei al cărei vice a fost nu mai prezintă interes. Sau poate că atitudinea a fost menţinută doar în aparenţă, pentru că, în esenţă, ministerul condus de Nemirschi a dat câteva şuturi în fund, echivalând cu paşi înainte, administraţiei Radu Mazăre. Numai că, o dată cu plecarea la Bucureşti, fostul vice şi-a tăiat craca de sub picioare. Numit ministru, Nicolae Nemirschi a demisionat la acea vreme din funcţia de consilier local, cât şi din cea de viceprimar. Secretarul Consiliului Local, Marcela Enache, a declarat că, din punct de vedere legal, Nemos nu se poate întoarce pe funcţia de secund al lui Mazăre. „Potrivit Legii 215, acest lucru nu mai este posibil din cauza faptului că şi-a dat demisia", a declarat Marcela Enache. Pe de altă parte, zvonurile dau ca sigură reîntoarcerea lui Nicolae Nemirschi în primăria constănţeană. Văzut ca fiind unul dintre cei capabili, Nemos a fost considerat o mare pierdere pentru echipa lui Radu Mazăre. Însă, după plecarea din oraşul de origine, zvonurile unei rupturi între ministrul Mediului şi primarul Constanţei nu au întârziat să apară. Contactat telefonic, Nemirschi a declarat că nu s-a discutat încă revenirea sa în primăria condusă de Radu Mazăre şi că în următoarea perioadă se va ocupa de campania electorală. „Şi partidul are nevoie de mine", a spus amuzat Nicolae Nemirschi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii