Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce ar trebui să mănânce copiii de Paşte?

ro

26 Mar, 2023 09:42 1782 Marime text
foto: Pexels Masa în familie de sărbători este motiv de bucurie, iar preparatele realizate special pentru aceast eveniment le veți face astfel încât să puteți satisface plăcerile tuturor celor care vor fi alături de voi.

Ce ar trebui să mănânce copiii de Paşte? Este întrebarea pe care mulți părinți și-o adresează. 

Nutriționistul constănțean Mihaela Iftene spune că copilul trebuie să mănânce ceea ce mănâncă şi părinţii lui.


Masa de Paşte este o masă la care participă întreaga familie. Nu împărţim doar mâncare şi mâncăm mâncarea împreună, ci participăm cu toţii la o stare de bine, în care fiecare împărtăşim lumină şi iubire. De aceea, copilul trebuie să mănânce ceea ce mănâncă şi părinţii lui., a precizat nutriționistul. 

Uneori ne întrebăm dacă este bine sau nu ca copii noștri să mânănce carne în acestă perioadă. Carnea este sănătoasă şi recomandată pentru copii. 


Astfel, tradiţiile merg mai departe, iar pe noi, ca părinţi, ne obligă să fim un exemplu pentru copiii noştri. Copiii mănâncă lângă noi, împreună cu noi mâncarea pe care am pregătit-o, de preferat, împreună. Carnea este sănătoasă şi recomandată pentru copii. Oul, de asemenea, şi puţin cozonac făcut de bunica creează bucurie şi copiilor, şi părinţilor.

Astfel, copilul ajuns tânăr şi apoi matur nu va fi un mofturos şi va şti să continue tradiţiile pe care le-a învăţat de la părinţi şi de la bunici., mai punctează Mihaela Iftene. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii