Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Marcostar Construct Stil SA, întruniți în AGOA. Ce decizii s-au luat

ro

25 Feb, 2018 21:20 2079 Marime text
Stamate Marius și Grama Constantin, în calitate de acționări ai societății Marcostar Construct Stil SA, prin Hotărârea nr. 6/12.01.2018 a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, au hotărât următoarele :

Prelungirea mandatului de administrator al lui Stamate Marius pentru un termen de patru ani. De asemenea, se revocă din funcția de cenzor, datorită expirării mandatului în data de 12.01.2017, următoarele persoane : Maftei Rodica (contabil autorizat), Grama Constantin și Grama Mariana (în calitate de cenzori) și Stanciu Adrian (în calitate de supleant).

Totodată, se numește în funcția de cenzori pentru o perioadă de trei ani, de la data de 15.01.20118, până la data de 15.01.2021, următorii : Maftei Rodica (contabil autorizat), Grama Constantin (cenzor), Grama Mariana (cenzor) și Stanciu Adrian (cenzor supleant).

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial.

Citește și: Centru de sprijinire a afacerilor, ridicat de Marcostar Construct Stil SA pe bulevardul Aurel Vlaicu. Ce a solicitat investitorul

Imobil de două etaje pe strada Dezrobirii. Investitorul este Marcostar Construct Stil

Ce a solicitat Marcostar Construct Stil SA de la APM Constanţa Centru de sprijinire a afacerilor, pe bulevardul Aurel Vlaicu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii