Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câți bani pune la bătaie Primăria Constanța pentru serviciul de supervizare lucrări de reabilitare a rețelelor de transport a energiei termice din municipiu

ro

29 Mar, 2022 00:00 1339 Marime text
  • Primăria Constanța derulează o achiziție publică pentru atribuirea serviciului de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”
  • Valoarea totală estimată este de 691.834 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.04.2022 , ora 15:00 în SEAP
 
 

 
Primăria Constanța derulează o achiziție publică pentru atribuirea serviciului de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”.

Scopul serviciului îl reprezintă urmărirea activităților de proiectare și executare a lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice primare pentru implementarea cu succes a obiectivului de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”.

Reabilitarea va fi realizată prin folosire de tehnologii noi, care să conducă la creșterea eficienței energetice, în vederea livrării agentului termic la parametrii cantitativi și calitativi solicitați la consumatori și cu un impact minim asupra mediului, prin reducerea cantității de poluanți. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 6 zile. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 3-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totală estimată este de 691.834 lei.

Achiziția se referă la un proiect finanțat din fonduri ale Uniunii Europene - „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța – Etapa 1”, cod SMIS 143341 finantat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, implicate în procedura de atribuire sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța, Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Ovanesian Felicia, administrator public; Viorela Mirabela Călin, secretar general al Consiliului local Constanța; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția generală economico financiară; Oana Dobre, șef serviciu financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector serviciul contabilitate; George Nicolae, director executiv Direcția logistică;Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică; Nilghiun Manea, șef serviciu achiziții publice, Viorica Ani Merlă, director executiv Direcția dezvoltare și fonduri europene; Stan Mihaela, director executiv adjunct Direcția dezvoltare și fonduri europene; Filip Marian, șef birou urmăriere execuție lucrări, Popescu Carmina Ionela, șef serviciu pregătire și implementare proiecte europene și Niculae Stângă Noni Adrian, șef serviciu management proiecte și strategii.


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.04.2022 , ora 15:00 în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Bate vântul prin organigrama biroului juridic al Primăriei Constanța. Contracte de reprezentare juridică pentru case de avocatură de peste un milion de lei (DOCUMENTE)

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii