Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât va cheltui Serviciul Public de Asistenţă Socială din Constanţa pentru băuturi calde (document)

ro

15 Mar, 2017 00:00 2306 Marime text

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa doreşte să atribuie contractul „Serviciul de instalare şi preparare băuturi calde (cafea şi băuturi calde)“. În acest sens, potrivit anunţului numărul 401248 din sistemul online de licitaţii publice, Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa a depus o cerere de ofertă. Valoarea estimată totală a acestui contract, al cărui criteriu de atribuire este preţul cel mai scăzut, este de 456.720 de lei.

Cei interesaţi să îşi adjudece acest contract trebuie să depună o garanţie de participare în valoare de 4.500 de lei. Data-limită de depunere a ofertelor este 27.03.2017, ora 15. Pentru a putea obţine contractul, ofertantul nu trebuie să se încadreze în situaţiile prevăzute de art. 164, 165, 167 din Legea 98/2016.

Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmează să fie prezentate, la solicitarea autorităţii contractante, doar de către ofertantul poziţionat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor.

Totodată, ofertantul va face dovada că a prestat în ultimii trei ani servicii similare cu obiectul contractului, în valoare cumulată de cel puţin 250.000 de lei, fără TVA. În cazul în care oferta include subcontractanţi, se vor prezenta informaţii cu privire la denumirea şi specializarea acestora şi la partea din contract pe care urmează a o executa subcontractantul.

Persoanele din cadrul autorităţii contractante cu funcţii de decizie sun: Emil Andrei Mereuţă, Andrada Bărbatu, Aurelia Leu, Anca Claudia Mădularu, Silvia Mitu, Daniela Ou, Maria Roşu, Georgiana Zainea, Ecaterina Velica, Iuliana Zahariciuc. 

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat în sistemul online de licitaţii publice. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii