Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:16 29 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă actualizarea Planului Urbanistic General al comunei Agigea?

ro

09 Mar, 2023 00:00 1058 Marime text
  • Valoarea totală estimată a achiziției este de 443.043 lei fără TVA
  • Actualizarea și completarea în format compatibil GIS a documentației de urbanism, constă în studii de fundamentare, Planul Urbanistic General și Regulamentul Local de Urbanism
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29.03.2023, ora 15:00 în SEAP


 
Primăria Agigea organizează achiziție publică pentru finalizarea actualizării și transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General al comunei.

Serviciile care fac obiectul contractului constau în elaborarea și după caz actualizarea/completarea în format compatibil GIS a documentației de urbanism, constând în studii de fundamentare – conform legislației specifice în vigoare și Planul Urbanistic General și Regulamentul Local de Urbanism (piese scrise și desenate).

Valoarea totală estimată a achiziției este de 443.043 lei fără TVA.

Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt : Cîrjaliu Cristian Maricel - Primar; Lăsculescu Ana- șef Serviciu Financiar Contabilitate ; Cazacu Ana Maria- Administrator public, Lupu Oana- șef Tehnic Investiții, Telișcă Florența- arhitect șef , Bureta Traian- secretar comuna Agigea.

Persoana cu funcție decizie furnizor de achiziții este Lupu Oana Mihaela – șef tehnic investiții/responsabil achiziții.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29.03.2023, ora 15:00 în SEAP.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa „Cei care mai au un dram de încredere în viitorul comunei Agigea să gestioneze situația dramatică în care comuna a fost adusă“

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii