Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa „Cei care mai au un dram de încredere în viitorul comunei Agigea să gestioneze situația dramatică în care comuna a fost adusă“

ro

31 Mar, 2022 19:22 1322 Marime text
Prefectul Județului Constanța, foto: ZIUA de ConstanțaPrefectul Județului Constanța, Silviu Coșa a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care face apel la cei „care mai au un dram de responsabilitate și de încredere în viitorul comunei Agigea să gestioneze situația dramatică în care comuna a fost adusă“. 

„Agigea, punctul roșu de pe hartă

În ianuarie 2021, delegam juriști să medieze ședințe ale Consiliului Local Agigea. Din păcate, nu era nimic de mediat acolo. Incapacitatea administrativă a Consiliului a fost constatată, 10 luni mai târziu, de instanța de judecată. Zero întâlniri legale și zero hotărâri, într-un an întreg.

Munca celor aleși de, și pentru comunitate, a fost înlocuită de live-uri pe Facebook. Pentru că acolo adversarii pot fi contracarați cu copy-paste, iar bunăstarea se cuantifică în numărul de like-uri.

Anul trecut eram acuzat că nu dizolv Consiliul Local, cu toate că era un atribut exclusiv al instanței, anul acesta că nu demit primarul, cu toate că procedura nu este îndeplinită. Solicitări fără nicio legătură cu realitatea sau cu legea, exprimate asemenea unor copii care bat din picior în mijlocul magazinului, preocupați doar de dorințele lor.

Toți cei care mai au un dram de responsabilitate și de încredere în viitorul comunei, să se concentreze acum pe alegerea unui organ deliberativ capabil să gestioneze situația dramatică în care Agigea a fost adusă de cei aleși anterior. Pentru că a trecut și ceasul al 12-lea“ - se arată în mesajul prefectului Silviu Coșa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii