Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când începe Survivor România 2024?

ro

27 Dec, 2023 09:54 6000 Marime text

Pro TV pregătește o ediție specială a show-ului Survivor România. Acesta va aduna la un loc câțiva dintre cei mai buni concurenți din sezoanele precedente.
Data oficială de lansare a Survivor România All Stars nu a fost anunțată, dar există informații în presă potrivit cărora show-ul va debuta în luna ianuarie.
Acest lucru s-a întâmplat și în precedentele sezoane difuzate de Pro TV, care au debutat în luna ianuarie. Duelurile dintre Războinici și Faimoși au făcut deliciul publicului, iar Survivor România All Stars este așteptat cu mare interes.

Echipele anunțate:

  • Faimoși: Zanni, Jador, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș, Ștefania Stănilă
  • Războinici: Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chitu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli, Alexandra Ciomag


Pe lista cu rezerve se află Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionut Popa, Relu Penescu și Starlin. Vor fi și concurenți care s-au remarcat în sezoanele precedente și vor absenta de la ediția All Stars. Este vorba despre Marian Dragulescu, Cezar Juratoni, Marius Crăciun, Sebastian Chitoșcă, Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alexandra Porkolab.

Ediția din 2023, câștigată de Dan Ursa

Câștigătorul Survivor România 2023 a fost Dan Ursa. Acesta s-a impus după o aventură ce a durat cinci luni și jumătate în jungla din Republica Dominicană. El a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100 de mii de euro. Ursa a făcut parte din echipa Războinicilor și a câștigat finala din care a mai făcut parte și Andrei Krișan.

Survivor, un fenomen la nivel mondial

AscensiuneaSurvivor a început în anul 2000, după ce postul CBS a lansat show-ul, după o idee suedeză. Show-ul este produs în prezent în peste 40 de țări, iar România este una dintre ele, urmând să ajungem la sezonul cu numărul 5.
Fiind apreciat încă de la început, în 2001 a apărut și un joc pe PC inspirat din show: Survivor: The Interactive Game. La două decenii distanță, acest joc nu mai este la fel de popular având în vedere dezvoltările tehnice din ultima perioadă. În schimb, amatorii dejocuri de casino au la dispoziție slotulSurvivorMegaways. Inspirat tot din această producție, acest joc de pacanele Megaways îi transpune pe utilizatorii care vor să se distreze într-un cadru tropical, asemănător cu cel din show.

Câți bani primesc concurenții de la Survivor România

Dincolo de premiul de 100 de mii de euro pus în joc de Pro TV, concurenții mai primesc și sume importante pentru perioada pe care o petrec în junglă. Pe lângă popularitatea generată de apariția într-un asemenea show, sumele oferite de postul de televiziune nu sunt de neglijat.
Din informațiile publicate în presa mondenă, membrii echipei Faimoșilor primesc între 1.000 și 5.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o petrec în junglă. Suma este negociată individual, în funcție de popularitatea pe care fiecare o are. În schimb, membrii echipei Războinicilor, care nu se bucură de aceeași popularitate, încasează între 1.000 și 1.550 de euro pentru fiecare săptămână în care sunt în concurenți.



Sumele nu sunt de neglijat, dar fiecare concurent țintește marele premiu de 100 de mii de euro. Acesta a fost câștigat la precedentele ediții de Elena Ionescu, Zanni, Alex Delea și Dan Ursa. Cu toții au beneficiat și de apariția în show, iar apoi au semnat și contracte de sponsorizare cu diverse companii. Pentru cei care se remarcă, Survivor este cu siguranță un show care le poate aduce popularitate și pe termen lung, cel mai elocvent caz fiind cel al lui Zanni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii