Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:53 11 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România 2021! Ce le-a transmis colegilor

ro

19 Feb, 2021 08:02 891 Marime text
  • Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România din cauza problemelor de sănătate.
Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România 2021!

Constănțeanca și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi.Organizatorii au pregătit un Consiliul de urgență pentru a face anunțul trist. Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România din cauza problemelor de sănătate.

Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă.

Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre., a transmis prezentatotrul emisiunii.

Vedeta le-a spus colegilor săi să fie mai puternici decât a fost ea.

Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic.

Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta.

Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra, înainte să își ia rămas bun de la colegii săi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii