Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan, moment de sinceritate la Survivor România 2021. Cu cine a discutat

ro

12 Feb, 2021 16:24 2128 Marime text
  
  • Alexandra Stan i-a mărturisit lui Jador că îi lipsește din ce în ce mai mult viața pe care o ducea acasă.
Cei doi concurenți ai echipei Faimoșilor, Jador și constănțeanca Alexandra Stan au fost surprinși discutând în tabăra lor.

Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața lui Jador și i-a mărturisit colegului ei, că îi lipsește din ce în ce mai mult viața pe care o ducea acasă, dar și că va aprecia totul și mai mult începând de acum.

Eram fată de oraș înainte să fiu cunoscută, ieșeam cu toată lumea în oraș, de astea. Un oraș mic, îți dai seama. Îmi este super dor de chestia asta, adică îmi dau seama că aveam o viață atât de frumoasă și am o viață atât de frumoasă și acum o apreciez mai mult.

O apreciam și înainte, dar acum o apreciez mai mult., a precizat artista.

Zanni, unul din colegii Alexandrei Stan în echipa Războinicilor exclamă răspicat că, constănțeanca nu are ce căuta în competiție, și, din păcate, nu este singurul.

Dacă e să pierdem noi și să fie un nominalizat la Războinci și unul de la Faimoși, cumva nu ne oferă nouă garanția că iese veriga slabă pe care o vom vota. Te gândești că Alexandra Stan are fani, dar fanii ei o iubesc pe ea cum este în afara concursului, nu ai cum să iubești prezența Alexandrei Stan în acest concurs pentru că Alexandra Stan nu are ce căuta în acest concurs! , a declarat Zanni.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii