Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:21 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan, după ce a părăsit competiția Survivor România 2021 „Survivor nu e numai pentru a câștiga premiul cel mare“

ro

20 Feb, 2021 21:37 2387 Marime text
  • După părăsirea competiția Survivor România 2021, Alexandra Stan a transmis că de aici încolo, eu nu va mai face compromisuri, va fi ea, oamenii ovor vedea așa cum este, dacă le place bine, dacă nu le place treaba lor.
Medicul i-a interzis constănțencei Alexandra Stan să mai continue în competiția Survivor România 2021. 

În cadrul ediției de joi s-a întrunit un Consiliu de urgență, în cadrul căruia Daniel Pavel a anunțat că, din considerente medicale, Alexandra Stan nu mai poate continua parcursul ei la Survivor România, motiv pentru care artista a părăsit competiția.

„Problemele noastre, ale mele și ale Marilenei, s-au asemănat, chiar dacă am avut alt parcurs. La mine a fost factorul psihic care m-a doborât. Mi-a fost greu să intru pe anumite trasee, pentru că a trebuit să-mi înving anumite frici. Am avut multe frici și multe slăbiciuni la început. După aceea, am început să mă simt rău fizic, a trebuit să fac analize. Eram destul de slăbită, am probleme cu rinichii, așa m-am născut, am avut parte de îngrijiri medicale bune aici.

Medicii mi-au dat tratament și sunt ok acum. Când ești acolo, lipsit de hrană, trecut prin toate stările, lipsit de familie, până la urmă clachezi. E foarte greu să mergi mai departe. Eu am spus de la început că stau cât mă duce corpul. Mă simțeam slăbită, aveam amețeli, aveam și probleme cu stomacul. Medicii au decis că nu am cum să mai continui. Survivor nu e numai pentru a câștiga premiul cel mare, e pentru a-ți depăși limitele.

De aici încolo, eu nu voi mai face compromisuri, sunt eu, oamenii o să mă vadă așa cum sunt, dacă le place bine, dacă nu le place treaba lor!”, a declarat Alexandra Stan, la Kanal D, direct din Republica Dominicană.

Ti-a placut articolul?

Comentarii