Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:51 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunurile Aldi Serv SRL, scoase pentru a doua oară la mezat

ro

15 May, 2015 00:00 753 Marime text
Pentru a doua oară, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Medgidia, anunţă organizarea procedurii publice pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii debitoare Aldi Serv SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Adamclisi.
 
Licitaţia va avea loc la sediul Fiscului din municipiul Medgidia, strada Decebal nr. 37, pe data de 26 mai, ora 10.00. Participanţii vor putea achiziţiona o clădire în suprafaţă de 139 mp şi un teren intravilan de 274 mp, situate în Medgidia. Preţul de evaluare al imobilului „locuinţă + anexe şi teren aferent“ este de 89.590 de lei (exclusiv TVA). Bunurile sunt grevate de următoarele sarcini: SFM Medgidia, proces-verbal pentru sechestru bunuri imobile nr. 3128/30.04.2014. Cei care pretind vreun drept asupra bunurilor sunt rugaţi să înştiinţeze organul de executare cu privire la acest fapt, înainte de data stabilită pentru vânzare. De asemenea, cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei.

Despre societatea debitoare

Potrivit Registrului Comerţului, Aldi Serv SRL a fost înregistrată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Adamclisi, strada Decebal. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Adrian Mitaru, născut pe 23.06.1972, în Constanţa. Activitatea principală a societăţii constă în „fabricarea de uşi şi ferestre din metal“.

 
Citeşte şi

Licitaţie la Fisc pentru o clădire şi un teren intravilan, situate în Medgidia

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii