Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din comuna Peștera, căutat de autoritățile din Cehia, reținut de polițiștii IPJ Constanța

ro

05 Jun, 2021 11:45 1759 Marime text
  • Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au preluat de la polițiștii Postului de Poliție Peștera un bărbat, de 29 de ani, din comuna Peștera, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile cehe

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise pe teritoriului Republicii Cehe. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Potrivit reprezentanților IPJ Constnața, la data de 4 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au preluat de la polițiștii Postului de Poliție Peștera un bărbat, de 29 de ani, din comuna Peștera, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile cehe.

„Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind condamnat la 6 luni de închisoare pentru savârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise în anul 2018.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române“ - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în vederea predării către autorităţile cehe. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii