Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelian Marin, preşedintele ANAT „În medie, un turist ar trebui să cheltuiască 600 de lei pentru şase nopţi petrecute la mare“ (document)

ro

26 Mar, 2015 00:00 3175 Marime text
La începutul acest luni, Aurelian Marin a fost ales preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), pentru un mandat de doi ani. El este proprietarul şi managerul agenţiei de turism „Paradis - vacanţe de vis“ din Constanţa şi are o experienţă de aproape 20 de ani în industria turismului. Marin a ocupat funcţia de preşedinte al Regiunii Sud-Est a ANAT.
 
Ieri, presa constănţeană a fost invitată la o discuţie cu noul preşedinte al ANAT. În cadrul întâlnirii, găzduite de restaurantul The Library, Aurelian Marin s-a arătat optimist în ce priveşte statusul industriei turismului, susţinând că, anul acesta, industria va depăşi nivelul de dinainte de criză. „Litoralul românesc este perceput ca destinaţie de vreo 4-5 ani, iar preţurile sunt relativ rezonabile. Incoming-ul pe litoral reuneşte două chartere pe săptămână din Israel. Şi piaţa poloneză se mişcă - de doi ani, turiştii polonezi vin pe litoral fie cu maşinile personale, fie cu autocarele. Incoming-ul va exploda în cinci ani, nu doar pe litoral, ci şi în alte zone turistice din ţară“, a declarat Aurelian Marin.

„Litoralul românesc nu se scumpeşte în acest an la nivel general, ci doar în cazul hotelurilor care au făcut investiţii şi au trecut de la două stele la patru stele. Astfel, în medie, un turist ar trebui să cheltuiască 600 de lei pentru şase nopţi petrecute la mare. Şi în acest an, litoralul va conduce în preferinţele turiştilor, iar Mamaia rămâne cea mai preferată staţiune. Delta Dunării şi staţiunile balneare sunt următoarele pe lista celor mai vândute produse turistice prin agenţii“, a precizat Aurelian Marin. În ceea ce priveşte turismul extern, românii vor pleca şi în acest an în Turcia şi în Grecia, după estimările preşedintelui ANAT.
 
Aurelian Marin s-a născut în anul 1969. Între anii 1997-2000 a activat ca inspector de specialitate în cadrul Primăriei Constanţa, Direcţia Investiţii. Ulterior, între anii 2002-2005 a ocupat funcţia de direct zonal la KNAUF România. De asemenea, din anul 200 până în prezent este administrator al societăţii de turism „Paradis“. Potrivit Registrului Comerţului, Aurelian Marin este asociat în societăţile: Amarino SRL, Capitol Aventura SRL, Marin Aurelian-Marius Întreprindere Individuală, Marin Cristina Persoană Fizică Autorizată (radiată), Marina Tours SRL (radiată), Net Holiday SRL (radiată), Paradis Holidays SRL (radiată), Paradis Tours SRL (lichidare), Tour Consult Management SRL. Potrivit Registrului Comerţului, Aurelian Marin este administrator în societăţile: Amarino SRL, Capitol Aventura SRL, Tour Consult Management SRL.
 
 La secţiunea documente puteţi consulta „Programul de management pentru funcţia de preşedinte al
Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de turism (ANAT)“ al lui Aurelian Marin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii