Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Trafic rutier restricționat în municipiul Constanța. În ce zone se efectuează lucrări (galerie foto)

ro

20 Aug, 2021 11:35 1308 Marime text

 
  • Autoritățile recomandă conducătorilor auto să evite astăzi circulația pe strada Merișor, tronsonul delimitat de strada Fulgerului și strada Baba Novac din Constanța. 

Se execută cea de-a doua etapă a procesului de reabilitare a zonei carosabile.

Carosabilul decopertat este recondiționat cu asfalt. Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier este restricționat total, până la ora 15:30.

În acest sens, reprezentanții primăriei fac apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, de astăzi traficul rutier a fost resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Prelungirea Bucovinei.  

Scuarul median median este prelungit  iar pentru fluidizarea traficului rutier s-a creat câte o bretea de întoarcere pe fiecare sens de mers.

Participanții la trafic sunt sfătuiți să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii