Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Agorapolis SRL, contract cu Primăria Constanța pentru proiectarea Parcului Soveja, la intersecția cu Ștefăniță Vodă (DOCUMENT)

ro

10 Jul, 2023 18:00 1305 Marime text
  • Agorapolis SRL este deținută și administrată de Mihaela Pușnava.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat contractul semnat de Primăria Constanța și Agorapolis SRL.  
Firma Agorapolis SRL a semnat cu Primăria Municipiului Constanța contractul vizând elaborarea documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivului de investiții „Amenajare spațiu public situat la intersecția str. Soveja cu str. Ștefăniță Vodă - amenajare peisagistică - parc Soveja și reconfigurare circulație - Faza PAC, POE, PT+DE+CS și asistență tehnică din partea proiectantului“.
 
Contractul a fost publicat pe pagina Primăriei Constanța, precizându-se că acesta are o durată de 24 de luni de la semnarea de către ambele părți, cu posibilitatea prelungirii duratei, cu acordul părților, prin act adițional, în funcție de durata de execuție a lucrărilor.
 
Valoarea totală a contractului este de 270.000 de lei fără TVA (321.300 de lei cu TVA).
 
Contractul a fost semnat de primarul Vergil Chițac, iar din partea Agorapolis SRL de către Mihaela Pușnava, reprezentantul legal.
 
Despre Agorapolis SRL
 
Agorapolis SRL nu se află la primul contract cu Primăria Constanța.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 10 iulie 2023, Agorapolis SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul social în Constanța, pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 70 și se ocupă de activități de arhitectură.
 
Firma are un punct de lucru în București, pe Bulevardul Aviatorilor nr. 63.
 
Asociat unic și administrator figurează Mihaela Pușnava, al cărei nume se leagă și de World Agora Design SRL și Agorapolis Graphic Design SRL, ambele din Constanța.
 
Potrivit sursei citate, Agorapolis SRL figurează cu 21 de achiziții directe (cu Județul Maramureș, Municipiul Carei, Municipiul Constanța, Parcuri Industriale Maramureș, dar și altele) și opt contracte publice (Municipiul Deva, Municipiul Sibiu, Municipiul Timișoara, Municipiul Baia Mare, Municipiul Constanța, dar și Comuna Roșia Montana).
 
În 2022, societatea a declarat șase angajați, profit peste 445.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,14 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat contractul semnat de Primăria Constanța și Agorapolis SRL. 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cum va arăta Parcul de la Ștefăniță Vodă? (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii